Lieve mensen,

Na het succesvolle CASINO ROYALE over geld en de mogelijke alternatieven komt SUVER NUVER deze zomer met een nieuwe Paradevoorstelling: ‘DIE ANOTHER DAY’ (co-productie met 5D, in regie van Moniek Merkx).

Denk je wel eens aan je Pensioen? Vind je het leuk om er over te lezen of te praten met anderen? Hoogstwaarschijnlijk niet. Het is een ingewikkeld onderwerp waar veel mensen liever niet aan denken maar waar de kranten over vol staan en waar emoties hoog over oplopen.

Er gaan geruchten dat het pensioen binnenkort weleens verdampt zou kunnen zijn, terwijl er nu nog €1.300.000.000.000 (€1.300 miljard) via Nederlandse pensioenfondsen belegd wordt. Wakkeren opgejaagde pensioenfondsen niet juist bubbels aan? Om aan rendement te komen investeren ze in de wapenindustrie. Dus hoe meer aanslagen in Parijs, hoe meer bommen op Syrië, des te rijker de pensioenfondsen….?

Suver Nuver fileert het systeem, omarmt de angst en prikt het waterhoofd door. Wij gaan met humor en scherpzinnigheid het monster dat ”PensioenAngst” heet te lijf in een theatervoorstelling waar de energie van afspat.

We hebben inmiddels een kilometer boeken gelezen, deskundigen gesproken, out of the box denkers ingezogen, Zwitserse alternatieven bestudeerd….

….en we vragen jou ons te helpen hier theater van te maken. Doneren is belasting aftrekbaar met onze ANBI status!

We hebben een paar manieren bedacht om je te bedanken:

  • Vanaf € 10,- is het rendement geestelijk, goed voor je karma, je bent een vriend, de eerste die ons zal zien vloggen
  • Vanaf € 100,- krijg je daarnaast 2 vrijkaartjes.
  • Vanaf € 250,- krijg je 2 vrijkaartjes en mag je vooraf de pensioenpot leegeten.
  • Vanaf € 1.000,- mag dat alles met een groep.

Tot deze zomer op de Parade,

Peer, Henk en Dette