Huiskamertheater on tour

Heb je zin in live theater? Ben je klaar met de lockdown? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar mijn volgende voorstelling?

Ik kom graag bij je langs om in je huiskamer te spelen, op veilige afstand en volgens de regels van 1 persoonsbezoek.

De eerste reacties waren gelijk al hartverwarmend: ‘Wat een ontzettend luxe ontmoeting’, ‘wat een interessant verhaal en ingenieus in elkaar geknutseld’, ‘ik ken niemand die op deze manier in zo’n onderwerp duikt’, ‘dat het allemaal in een koffer past….’

Niet alleen heb ik me ingelezen en mijn onderwerp online bestudeerd, ik heb voor deze voorstelling ook knekelveld-meditaties gedaan, middeleeuwse dodendansen tot leven gewekt, kennis gemaakt met de Tibetaanse Bardo’s en andere hiernamaals en ben ik vrijwilliger in Hospice Amsterdam Zuidoost, een plek waar intercultureel gestorven wordt.

Dying is Absolutely Safe is een bewustzijnsverruimend verhaal over wat ons allemaal boven het hoofd hangt en wat ik met open vizier in de ogen probeer te kijken.

Boeken?

Wil je deze voorstelling boeken? Of wil je deze voorstelling kado doen? Stuur een e-mail naar share@detteglashouwer.com of stuur een bericht via whatsapp /signal naar 0641504265.

Lees meer over de voorstelling op Huiskamertheater On Tour

Boeken?

Wil je Dette Glashouwer boeken of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@detteglashouwer.com. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.