Donatie

Samen met collega/vriendin José Kuijpers verdiep ik me in het onderwerp sterven. We noemen ons project Dying is Absolutely Safe. Deze woorden kwam ik tegen toen ik las over Ram Dass en Timothy Leary, en ik vond het gelijk een inspirerende gedachte dat dood misschien ook te benaderen is als een avontuur, als iets wat niet alleen maar angst oproept maar waar je ook nieuwsgierig naar zou kunnen zijn – Dying to know – want wat weten we er eigenlijk van.

We lezen kilometers boeken, komen interessante mensen tegen, maken veel uitvaarten mee, hebben stage gelopen bij uitvaartsprekers en onderwerpen ons aan diverse meditaties uit verschillende culturen. Kortom we verruimen onze geest en zijn verrast door nieuwe werelden die zich aandienen.

Naast dat dit een theatervoorstelling gaat worden (première 2020) zijn we inmiddels in te huren als uitvaartspreker, ben ik binnenkort, als het opengaat, vrijwilliger bij Hospice Amsterdam Zuidoost en werk ik ook maar alvast aan een boek over mijn onderzoek en uitvaartbelevenissen.

Het Triodos/MAPr fonds is bereid een deel van het onderzoek komend jaar te ondersteunen als ze niet de enigen zijn. En dus aan jullie de vraag, als je dit een waardevol project vindt, zou je dan mee willen doen?

Doneer met iDEAL

Bedrag

Of maak je bijdrage over op NL03 TRIO 078 147 6798 t.n.v. Stichting Glashouwer Producties, onder vermelding van je emailadres.

Alvast bedankt!
Dette