Dette is ceremoniespreker
bij huwelijk en uitvaart

Trouwen

Hoe een paar tot het JA woord komt, is altijd een uniek verhaal. Vele generaties voor ons hebben JA tegen elkaar gezegd, toch vergt elk uitspreken van JA moed.

Wil je een ‘mindfull’ ceremonie met mediteren in de buitenlucht? Of een vrolijk, aanstekelijk verhaal zodat de stemming er gelijk goed inzit? Dette maakt in overleg met het bruidspaar een onvergetelijke ceremonie helemaal op maat. Ook kan ze helpen helderheid te scheppen als beide partners andere wensen hebben. Elk verlangen telt!

Elk huwelijk door Dette afgesloten is uniek én rechtsgeldig of het JA-woord nou in het Nederlands, Fries, Engels of Duits uitgesproken wordt.

“eigenlijk was je dominee en trouwambtenaar in één”

Lieve Dette, Je hebt ons huwelijk tot zo’n prachtige ceremonie gemaakt. Het was fijn dat je, de weken voor de huwelijksvoltrekking, zorgvuldig naar ons luisterde en de gesprekken met jou waren voor ons verhelderend. We kwamen er achter dat we graag een meditatie wilden doen met onze families en dat was best spannend. Niet alleen of iedereen wel mee wilde doen, de helft was ook nog eens Duits. Maar zoals jij het deed, uitnodigend en waar nodig in het Duits…IEDEREEN werd vrolijk en voelde zich er bij betrokken. Eigenlijk was je dominee en trouwambtenaar in een. Dank je wel!

Contact

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen als BABS of uitvaartspreker?
Stuur mij een e-mail op info@detteglashouwer.com. Ik reageer altijd binnen 24 uur.
Aan de hand van de datum, uw wensen en uw budget, kijken we wat er mogelijk is.