Coach voor verheldering en verbinding

Sessies voor verheldering en verbinding

‘Als je waarheid wáár durft te laten zijn, maakt je ziel een sprongetje van vreugde’ hoorde ik ooit iemand tegen me zeggen, en dat inspireert me nog steeds. Er is een andere waarheid onder irritaties of misverstanden dan wat je soms denkt. Ik faciliteer graag het proces waarbij oordelen verzachten als elke behoefte tevoorschijn mag komen om ertoe te doen.

Empathisch naar je luisteren kan verheldering en ontspanning geven en creëert ruimte voor oplossingen. Bij conflicten kan een verbindingssessie helpen. Of dat nou gaat om een innerlijk conflict of een conflict met iemand anders. Soms kun je met 1 sessie al veel verder komen. Dette geeft geen advies, tenzij je erom vraagt. Je mag voor een sessie langskomen maar het kan ook via telefoon of Skype.

ACHTERGROND

Trainer bij De Dialoog Coöperatie
Dette is lid van De Dialoog Coöperatie, een netwerk van bewogen professionals met uiteenlopende achtergrond met één gemeenschappelijke wens: vreedzamer samenleven en samenwerken. Ze zijn op zoek naar dat wat mensen verenigt en bindt. Samen met de andere leden coacht Dette werknemers in bedrijven. Ze helpt conflicten en irritaties door heldere communicatie op te lossen, zodat iedereen zich als mens en collega gezien en erkend voelt en er verbinding ontstaat.
» website De Dialoog Coöperatie

Theatermaker & spreker
Als theatermaker maakt Dette voorstellingen over het onderwerp Verbinding. In 2018 was de voorstelling “Give Peace a Chance”, waarin ze samen met Joke Tjalsma speelde, te zien op De Parade.
» Give Peace a Chance

Opleiding
Dette heeft een paar jaar theoretische psychologie gestudeerd aan de universiteit van Utrecht, en inmiddels al 20 jaar ‘praktische psychologie’ aan de Ridhwanschool bij verschillende Amerikaanse docenten. Daar is ze nog steeds student. Daarnaast heeft ze een opleiding gevolgd tot trainer in Non Violent Communication, ontwikkeld door Marshall B. Rosenberg. Dette houdt ervan deze eenvoudige (maar geen simpele) methode in te zetten om tot helderheid te komen.

Vragen?

Stuur een e-mail naar info@detteglashouwer.com. Ik reageer altijd binnen 24 uur.